Välkommen till vår e-handelsbutik! 

Mitt namn är Gabriella Cahlin och jag representerar Gabby Go - ett företag inom design och produktutveckling. Våra egendesignade produkter finns i nuläget inte till försäljning någon annanstans. 

Här finner du unika produkter som vi hoppas ska underlätta vardagen för dig som vill leva livet lite mer hållbart utan att ge avkall på bekvämlighet och kvalitet. Utbudet kommer att utökas efterhand. 

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet, både i utformning och tillverkning. De produkter vi utvecklar och säljer ska hålla att användas under lång tid. Därför väljer vi så långt det går material och tillverkare ifrån Sverige och närliggande länder. Det gör det lättare för oss att ta ansvar för kvaliteten i hela kedjan. Tyget i cykelponchon är tillverkat i Sverige och ponchon är också sydd här. 

Du är mycket välkommen att höra av dig med synpunkter på våra produkter eller om det är någon särskild produkt som du saknar. 

Bästa hälsningar,

Gabriella


Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.